Jeg hedder Birgitte Høite Faurholt Madsen og er 30 år gammel. Jeg bor på et skønt nedlagt landbrug i Ebberup lidt uden for Assens, med mine mand og vores datter på 1,5 år. 

 

Jeg har en kronisk muskelsygdom som har givet mig både fysiske men også psykiske udfordringer, og grundet det valgte jeg tilbage i 2017 at starte på uddannelsen som Kranio Sakral Terapeut ved Lisbeth Reinholdt i Valby. Kranio Sakral Terapi har blandt mange andre alternativ behandlingstyper betydet at jeg mere eller mindre har kunne holde mig fra medicinske præparater og få en hverdag til at fungere. Dette har betydet en verden til forskel for mig og jeg ønsker af hele mit hjerte at dele denne skønne behandlingsform med alle!  

Udover uddannelse som Kranio Sakral Terapeut har jeg kurser inden for cupping og helkropsmassage. 

Jeg tænker generelt meget holistisk og udforsker derfor emner som zoneterapi, meta sundhed, kinesiologi og andre former for massage dagligt og bruger det også i mine helhedsbehandlinger. 

Spiritualitet er en stor del af mig, men jeg ynder at holde begge ben på jorden og gøre spiritualitet til noget konkret og håndgribeligt. Eller ihverfald så håndgribeligt sådan noget nu engang kan blive. 

Pt udbyder jeg:

  • Kranio Sakral Terapi
  • Bindevævsmassage
  • Cupping
  • Helkropsmassage
  • Helhedsbehandlinger (Inkl. autodidakt zoneterapi)

 

Tak fordi du læste med helt her til , hvis du er interesseret i en tid, kan du booke den på Facebook.